Turistička konferencija Zapadna Srbija – Turizam u vreme krize

Pozivamo vas da učestvujete na četvrtoj po redu turističkoj konferenciji Zapadna Srbija koja nosi naziv „Turizam u vreme krize“ i koja će se ove godine održati 27.10.2020. u terminu 10 -14.30 č u izmenjenom formatu – onlajn, kako bismo ispoštovali sve mere zaštite od širenja korona virusa i zaštitili jedni druge. To ne znači da će konferencija izgubiti na kvalitetu, naprotiv, kao i do sada, potrudili smo se da okupimo kolege iz različitih sfera turizma, podelimo iskustva, izazove i probleme koje je uzrokovala pandemija u sektoru turizma.

PREUZMI POZIV I AGENDU KONFERENCIJE

 

PRIJAVE SU OBAVEZNE: Potrebno je da pošaljete vaše ime i prezime, kompaniju/organizaciju koju predstavljate, kontakt telefon i imejl adresu (obavezno) na konferencije@temmsconsulting.com. Pola sata pre početka konferencije dobićete ZOOM link preko koga možete pratiti konferenciju. Ukoliko pratite preko mobilnog telefona potrebno je da instalirate ZOOM aplikaciju.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>