Dino park Zlatibor

Dino park je tematski park, zabavno - edukativnog karaktera koji pruža jedinstvenu zabavu za sve uzraste. Prostire se na površini od 6 hektara, u srcu Zlatibora. Daleko od gradske gužve, na čistom vazduhu u borovoj šumi, na ovoj lokaciji svi posetioci će pronaći svoj kutak za uživanje.

Ulaskom na kapiju parka, stičete utisak da ulazite u neku novu dimenziju. Dvadeset multimedijalnih replika dinosaurusa iz doba Krede i Jure i dvadeset sadržaja iz sveta moderne tehnologije čine savršen spoj koji svakodnevno poseti na stotine posetilaca iz celog sveta.

Avantura park, zip line, veštačka stena, 6D bioskop, air soft (pucanje iz vernih replica oružja na poligonu od 27 pokretnih i statičnih meta), streličarstvo, kvadovi za decu, poligon za rolere i trotinete, mini golf, tubing, pikado fudbal su samo deo aktivnosti koje nudi ovaj jedinstevi park.

Za predah gostiju u parku postoji kafe poslastičarnica “Dinoslava” i kafe picerija sa predivnom terasom pored bajkovitog jezerceta. U oba objekta za najmlađe su napravljene dečije igraonice koje su za goste kafea besplatne.

Od dodatnih sadržaja tu su još i igraonica u zatvorenomm prostoru, rođendaonica i dino prodavnica. Za najmlađe su obezbeđeni i besplatni sadržaji kao što su dečiji zip line, mini zoo vrt, baby zoo vrt, dečiji kino, igraonica na otvorenom i dečije selo (mini školica, pijaca i mini ostrvo na kojem mladi arfeolozi mogu da tragaju za dinosaurusima), a tokom zime tu je i sankalište gde gumu, kliska i sanke gosti takođe dobijaju besplatno na korišćenje.