RESTORAN KANJON

restoran kanjonNalazi se u blizini manastira Mileševa. Arhikteturom podseća na srednjovekovne kuće turskog doba, sa malim lučnim prozorima, verandama i terasama ukrašenim drvenim detaljima, dvorištem prekrivenim travnjacima i turskom kaldrmom. U vrelim letnjim danima popularno je mesto okupljanja mnogih turista i domaćih gostiju. Kapacitet letnje bašte je oko 100 mesta, a u zimskom periodu kapacitet etno restorana je oko 40 mesta. S obzirom na to da se u sklopu restorana nalazi ribnjak, glavna ponuda je pastrmka, dimljeni šaran, riblja čorba, riblja pašteta, koziji sir, domaći hleb, tulumbe, urmašice. Za najavljene goste postoji mogućnost pripremanja tradicionalnih jela: razne pite, sarme, sogan dolme, čorbe, pečenja.

Kontakt: +381(64) 875 68 24; +381(64) 875 68 03


RESTORAN LOVAC

restoran lovacRestoran Lovac je poznat po svom ugodnom i domaćem ambijentu sa uvek gostoljubljivom i raspoloženom poslugom i prisnom atmosferom, koja će Vas uvek iznova motivisati da se vratite. Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela iz domaće kuhinje spremljenih na tradicionalan način, učiniće da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Restoran Lovac se nalazi na magistralnom putu Beograd – Bar, u opštini Prijepolje. U meniju restorana nalaze se autohtona jela i pića po kojima je ovaj kraj prepoznatljiv, a sve to na savremeni način i u skladu sa novim propisima i standardima. Nalazimo se na adresi Bjelopoljski put bb, Prijepolje.

Kontakt: +381(33) 771 337; +381(69) 781 800


RESTORAN STARA JABUKA

restoran stara jabukaTrg Bratstva I Jedinstva broj 1 Restoran se nalazi u centru grada, u blizini zgrade opštine, i u svojoj ponudi izdvaja hladna i topla predjela (heljdopita), kuvana jela, jela sa roštilja, riblje specijalitete, supe i čorbe kao i dezerte (palačinke). U restoranu nude sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Kontakt: +381(33) 711 695


RESTORAN KOSAČ

Ulica Mileševska broj 39 U restoranu zanimljivog enterijera koji se nalazi na putu ka manastiru Mileševi, možete probati hladna i topla predjela, kuvana jela, jela sa roštilja, riblje specijalitete, supe i čorbe, dezerte i sve vrste alkoholnih, bezalkoholnih pića i hladnih i toplih napitaka.

Kontakt: +381(60) 71 13 200


UGOSTITELjSTVO KARAHODžIĆ

karahodzicUlica Izeta Čavića broj 12/a U okviru ugostiteljstva posluje restoran. U svojoj ponudi izdvajaju: topla i hladna predjela, supe, čorbe, gotova jela, riblje specijalitete, sendviče, jela po porudžbini, jela sa roštilja i dezerti (baklave i tulumbe).

Kontakt: +381(33) 713 058


PICERIJA FIORE

picerija fiore prijepoljeUlica Vladislava Tomaševića broj 8 U prijatnom ambijentalnom prostoru možete uživati u specijalitetima: pastrmci na žaru, limskoj ribi, kao i svim vrstama hladnih predjela, picama, u jelima po porudžbini, alkoholnim i bezalkoholnim pićima, hladnim i toplim napitcima.

Kontakt: +381(33) 712 103


ĆEVABDžINICA BRAZIL

cevapdzinica brazilUlica Svetozara Markovića broj 2 U svojoj ponudi izdvajaju sve vrste jela sa roštilja, komplet lepinje, bureke, pite sa zeljem, pite sa sirom i pite sa krompirima, a sve to uz bezalkoholna pića i tople napitke.

Kontakt: +381(64) 28 46 210


POSLASTIČARNICA MINjON

poslasticarnica minjon prijepoljeValterova ulica, broj 82 U poslastičarnici možete probati više vrsta slanih specijaliteta kao sto su bureci, roštiljski program, tople sendviče kao i sve vrste peciva a sve to zasladiti izvrsnim kolačima, tortama, u letnjem periodu i sladoledima. U ovom lokalu možete probati i tradicionalni specijalitet- tufahije čiji ukus sigurno nećete zaboraviti. Poslastičarnica nudi sve vrste bezalkoholnih pića i razne tople i hladne napitke.

Kontakt: +381(66) 90 61 771