RESTORAN KANJON

restoran kanjonNalazi se u blizini manastira Mileševa. Arhikteturom podseća na srednjovekovne kuće turskog doba, sa malim lučnim prozorima, verandama i terasama ukrašenim drvenim detaljima, dvorištem prekrivenim travnjacima i turskom kaldrmom. U vrelim letnjim danima popularno je mesto okupljanja mnogih turista i domaćih gostiju. Kapacitet letnje bašte je oko 100 mesta, a u zimskom periodu kapacitet etno restorana je oko 40 mesta. S obzirom na to da se u sklopu restorana nalazi ribnjak, glavna ponuda je pastrmka, dimljeni šaran, riblja čorba, riblja pašteta, koziji sir, domaći hleb, tulumbe, urmašice. Za najavljene goste postoji mogućnost pripremanja tradicionalnih jela: razne pite, sarme, sogan dolme, čorbe, pečenja.

Kontakt: +381(64) 875 68 24; +381(64) 875 68 03


RESTORAN LOVAC

restoran lovac prijepoljeRestoran Lovac je poznat po svom ugodnom i domaćem ambijentu sa uvek gostoljubljivom i raspoloženom poslugom i prisnom atmosferom, koja će Vas uvek iznova motivisati da se vratite. Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela iz domaće kuhinje spremljenih na tradicionalan način, učiniće da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Restoran Lovac se nalazi na magistralnom putu Beograd – Bar, u opštini Prijepolje. U meniju restorana nalaze se autohtona jela i pića po kojima je ovaj kraj prepoznatljiv, a sve to na savremeni način i u skladu sa novim propisima i standardima. Nalazimo se na adresi Bjelopoljski put bb, Prijepolje.

Kontakt: +381(33) 771 337; +381(69) 781 800


RESTORAN STARA JABUKA

restoran stara jabuka prijepoljeTrg Bratstva I Jedinstva broj 1 Restoran se nalazi u centru grada, u blizini zgrade opštine, i u svojoj ponudi izdvaja hladna i topla predjela (heljdopita), kuvana jela, jela sa roštilja, riblje specijalitete, supe i čorbe kao i dezerte (palačinke). U restoranu nude sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Kontakt: +381(33) 711 695


RESTORAN KOSAČ

restoran kosač prijepoljeUlica Mileševska broj 39 U restoranu zanimljivog enterijera koji se nalazi na putu ka manastiru Mileševi, možete probati hladna i topla predjela, kuvana jela, jela sa roštilja, riblje specijalitete, supe i čorbe, dezerte i sve vrste alkoholnih, bezalkoholnih pića i hladnih i toplih napitaka.

Kontakt: +381(60) 71 13 200


PICERIJA FIORE

picerija fiore prijepoljeUlica Vladislava Tomaševića broj 8 U prijatnom ambijentalnom prostoru možete uživati u specijalitetima: pastrmci na žaru, limskoj ribi, kao i svim vrstama hladnih predjela, picama, u jelima po porudžbini, alkoholnim i bezalkoholnim pićima, hladnim i toplim napitcima.

Kontakt: +381(33) 712 103


ĆEVABDžINICA BRAZIL

cevapdzinica brazilUlica Svetozara Markovića broj 2 U svojoj ponudi izdvajaju sve vrste jela sa roštilja, komplet lepinje, bureke, pite sa zeljem, pite sa sirom i pite sa krompirima, a sve to uz bezalkoholna pića i tople napitke.

Kontakt: +381(64) 28 46 210


POSLASTIČARNICA MINjON

poslasticarnica minjon prijepoljeValterova ulica, broj 82 U poslastičarnici možete probati više vrsta slanih specijaliteta kao sto su bureci, roštiljski program, tople sendviče kao i sve vrste peciva a sve to zasladiti izvrsnim kolačima, tortama, u letnjem periodu i sladoledima. U ovom lokalu možete probati i tradicionalni specijalitet- tufahije čiji ukus sigurno nećete zaboraviti. Poslastičarnica nudi sve vrste bezalkoholnih pića i razne tople i hladne napitke.

Kontakt: +381(66) 90 61 771


Aqua restoran

aqua restoran prijepoljeNalazi se u samom centru grada na obali Lima. Enterijer restorana je moderan, stilizovan po svetskim standardima. Ono po čemu je prepoznatljiv jeste širok asortiman hrane, u ponudi su pored tadicionalnih jela I specijaliteta I pice, različiti potaži, biftek, pasta sa morskim plodovima. Pored odlične hrane pogodan je i za druženje sa prijatljima u razvnovrsnom piću, počevši od koktela do specijalnog vina na točenje. Idealno mesto da se dovedu prijatelji koji su prvi put u Prijepolju. Opustite se i uživajte u samom centru grada sa najlepšim pogledom na Lim i grad u oazi svežine.

Kontakt: 033/713-713 064/999-99-93


Romansa

restoran romansa prijepoljeNa magistralnom putu ka moru, na izlazu iz Prijepolje na obali Lima nalazi se restoran Romansa. Ovo je  mesto gde možete napraviti pauzu na putu ka Crnog Gori. Restoran je prepoznatljiv po svojoj bašti koja pruža neprikosnoveni pogled na reku Lim. Čuven je po specijalitetima domaće, ali i internacionalne kuhinje. Doručak uz šum Lima predstavlja pravo zadovoljstvo. Ono po čemu se izdvaja jeste da se hrana sprema namernicama iz našeg kraja kao što je kačamak od brašna iz vodenica sa planinskih brzaka uz domaći sir, kiselo mleko ili kajmak. Naravno za ručak i večeru tu su hrana sa roštilja, kuvana jela i uz dobro vino ide svakako riblji specijalitet. Kako smo napomenuli u je i internacionalna kuhinja, pa se na meniju mogu naći i Italijanski specijaliteti poput paste i pice. Restoran raspolaže sa 160 mesta od kojih je 80 na terasi. Provedite romantičnu noć, kako sam naziv kaže, sa dragim osobama pokraj Lima.

Kontakt: 033/ 330-338


Pingvin

restoran pingvin prijepoljeOno što ćete prvo čuti za ovaj restoran jeste besprekorni ukus hrane. Nalaze se na Trgu Dimitrija Tucovica bb. Kao što smo već napomenuli, ukus hrane iz restorana Pingvin je nadaleko poznat. Ne samo za meštane, već i za klijente širom Srbije. Izbor hrane je raznovrstan, pa se na vašoj trpezi može pronaći šta vi poželite. Jedino mesto u Prijepolju koje može da primi toliki broj ljudi za svoje svečanosti. Provedite svoje najbitnije datume u Pingvinu koji prima više od 500 ljudi.

Kontakt: 033/782-292; 065/831-74-96


Padrino

Padrino restoran prijepoljeRestoran Padrino je prvi restoran italijanske kuhinje u Prijepolju. Nalazi se na adresi Bijelopoljski put, poslovna zona Kolovrat. Magija spremanja italijanskih specijaliteta odigrava se u kuhiji restorana pod budnim okom majstora kulinarstva. Dokaz tome su gosti koji se stalno vraćaju. Kako sami italijani kažu da je njhova hrana puna ljubavi i strasti, ukus iste možete probati samo u Padrinu. Pored italijanske hrane, ono po čemu su takođe prepoznatljivi jeste biftek, koji je tako spremljen kao da se nalazite u najluksuznijem restoranu u Evropi. Pored ušuškanog zatvorenog dela restorana, tu je i bašta koja je sređena sa stilom i odiše mirom. Takođe su česte uživo svirke uz koje možete proveti prijatno veče sa porodicom i prijateljima.

Kontakt: 062/880-57-84

http://www.ilpadrino.rs